За нас

Нима щастието на нашите деца не е едно от най-важните неща на света?

Това именно ни вдъхнови да създадем всичко до тук и да вървим напред, уверени в успеха си. Радостта в детските очи ни носи удовлетворение от положения труд.
“Лотоленд” е българска фирма, създадена 2004 г. От тогава до днес фирмата предлага разнообразни съоръжения и услуги за забавлението на децата и техните родители.  В началото започнахме с изграждането на временни увеселителни центрове в различни градове, като поставяхме съоръженията за определен период на отредени за този вид дейност места-паркове, търговски центрове. На един по- късен етап разширихме дейността си като започнахме да  отдаваме под наем  различни атракционни съоръжения за конкретно събитие или празник и поставянето им на определено от клиента място.

Фирмата разполага с атрактивни развлекателни съоръжения, закупени от Европейския съюз с необходимите сертификати с изисквания за безопасност и техническа пригодност, както и медицински тестове.

В стремежа си да задоволим потребителското търсене всяка година Лотоленд обновява, както своя каталог, така и разнообразието от предлаганите услуги.
С творческата си енергия и извора на нови идеи, в стремежа си да творим детско щастие, ние съществуваме заради вас.
“Лотоленд” разполага с професионален екип, зареден с творческа енергия и любов към децата.
Готови сме по всяко време да отговорим на вашите желания. Очакваме с нетърпение предложенията , които бихте ни направили.
Ние разполагаме с разнообразието от атракционни съоръжения , опит и квалифициран персонал, Вие предлагате терена и повода за изграждането на увеселителния център. Нека постигнем целите си заедно.

Защо нас?

Защото Лотоленд единствено отдава под наем разнообразни и безопасни детски съоръжения за забавление и оборудване според Вашата концепция за събитието; пр акции, кампании, фестивали, индивидуални, училищни и фирмени празници.

При наемането на съоръжение, Вие можете да организирате празненството си по един нестандартен начин, като в крайна сметка ще се уверите че ще хареса повече на вашите гости и ще се превърне в незабравим спомен за тях. Определете мястото и датата, изпратете ни необходимата информация за размерите на свободното пространство с което разполагате, достъпност и повода за празненството, ние ще ви изготвим оферта , съобразена с всичко това.  Няма нищо трудно, просто се свържете с нас и ние ще ви помогнем при вашите решения. Празненство на открито или в  по голяма зала с много забавления ,активна игра и доволно изморени малчугани – Кой родител не иска да даде на детето си това? А кой друг може да ви го предложи? Какви са вариантите? Когато търсите отговор на тези въпроси, се сетете за нас и просто позвънете.